/
  • HOROSCOP

  • Descoperă potenţialul special cu care ai venit pe această lume, misiunea pe care ţi-ai asumat-o, calităţile care te poartă spre împlinire şi defectele care te împing spre evoluţie! 

   Mai mult...

  •  Pornind de la hărţile natale ale celor implicaţi, studiul de sinastrie identifică punctele de echilibru ale unei relaţii şi punctele care o pot dezechilibra, dar şi modalităţile cele mai simple de optimizare a acesteia.

   Mai mult...

  • Acest studiu îţi dezvăluie misiunea pe care ţi-ai asumat-o sub îndrumarea ghizilor tăi spirituali, calităţile cu care vii din trecut, dar şi tiparele mai puţin funcţionale pe care tinzi să le reiei încurcându-ţi singur căile, lecţiile pe care nu ai reuşit să ţi le însuşeşti în trecut şi care se reactivează în existenţa actuală.

   Mai mult...

  • Află care sunt predispozițiile tale pentru un an de zile, socotit de la o aniversare la alta! Află spre ce sectoare de viață e mai bine să îți canalizezi energia pentru a utiliza influențele astrale în favoarea ta! Sau optează pentru metoda tranzitelor pentru 3, 6 sau 12 luni!

   Mai mult...

  • Articole și calendar astrologic

  • Cugetări de Lună Plină în Berbec - 20 octombrie 2021

   Opoziția dintre Luna în Berbec și Soarele din Balanță are loc la grad perfect, pe 20 octombrie, la ora 17:56, ora României. În harta lunației, Ascendentul este în Berbec, iar Marte, guvernatorul acestuia, se găsește în conjuncție separantă cu Soarele, în casa VII. Luna se află în Berbec și în casa I. Ce remarcăm imediat este Careul în T, în semne Cardinale, care are la bază

   Mai mult...

  • Dacă trimiți Spam, asumă-ți că ai putea primi observații de la cei pe care îi deranjezi!

   Oare sunt singura care s-a săturat de cei care se strecoară prin liste și pe grupuri pentru ca apoi să trimită mesaje publicitare nesolicitate, nedorite? Am avut recent o experiență absolut halucinantă cu o doamnă/domnișoară care, după ce mi-a trimis un mesaj de reclamă la o oră nepotrivită, s-a arătat foarte vexată când i-am spus că pe mine mă deranjează acest gen de mesaje

   Mai mult

   1 of page 126

  • Consultații live, pe Skype, mai simplu, mai rapid, mai...aproape!

   Află care îți e menirea, moștenirea karmică sau vocația, care îți este potențialul afectiv, relațional
   sau ce poți face cu viitorul tău!

   Programează-te!