• Studii astrologice personalizate

 • Nu-ți fie teamă, n-ai să-mi strivești florile. Ele vor crește mereu în grădină. Sunt grădina. Fericirea nu mă reduce la tăcere, doar mă face să gândesc dincolo de cuvinte. Pentru că ești gândul meu, așa cum n-am gândit vreodată. Așa cum n-am să-l rostesc vreodată. Am să-l simt doar în fiecare zi pentru că, vezi tu, gândurile nu sunt menite să rămână așa. Ele transced natura lor rațională și le simți trecându-ți prin carne, prin sânge, prin aripi, te scot din tine și te mută în lumină.
  Nu-ți fie teamă, n-am să-ți strivesc florile. Ele vor crește mereu în grădină, sunt grădina. Fericirea nu te reduce la tăcere, doar te face să simți dincolo de cuvinte. Pentru că sunt inima ta, așa cum nu a mai bătut vreodata. Nu se oprește, nu dispare, pentru că, vezi tu, iubirea nu e menită să rămână așa. Ea transcede natura ei magică și o simți trecându-ți prin carne până devine gând care nu e menit să rămână așa…
  Ai putea să uiți Luna Plină dacă ai vedea-o doar o singură dată? Sau ar ramane mereu cu tine, la fel de frumoasă sau de misterioasă, făptură difuză și totuși atât de puternică pe un cer mereu altul și mereu același?
  Ai putea să mă uiți dacă m-ai vedea doar o singură dată? Inchide ochii și ascultă.
  Nu-ți strivi florile ca să-mi crească mie aripi. Le am deja, din tine. Din mine, răsare Luna fericită, alchimic.

  foto: http://weheartit.com/entry/45157285

X