• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  17 mai 2021 Tranzitele de azi te încurajează și te susțin să fii sincer cu tine, să accepți că este nevoie de schimbări radicale, interioare, înainte de a putea să te bucuri de relații de succes și de succes în carieră. Dacă ai rămas prea ancorat în trecut pentru că te face să te simți mai în siguranță, probabil că ai rămas în urmă cu multe lucruri. Ieși din amorțeală, lasă deoparte complexele de inferioritate, temerile și caută să te perfecționezi, fii deschis să înveți, să asimilezi cât mai multe lucruri noi. Din altă perspectivă, azi ai putea găsi soluții practice legate de o problemă imobiliară.

   Previziuni generale, valabile pentru toate zodiile 

   

 • Compatibilitati pentru Varsator

  foto: Alice Popkorn https://flic.kr/p/ecS4A9  Varsator - Berbec  Aici se intalnesc doua tipuri diferite de egoisti si de independenti care nu se vor intelege niciodata. Varsatorul se considera prea sofisticat pentru superficialul Berbec asa ca nu-i va permite accesul in majoritatea treburilor sale. Varsatorul este prea rational pentru Berbec, iar in pat, Berbecul se va simti frustrat.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Vărsătorului

  Perioada: 19 ianuarie – 18 februarie Element: Aer Calitate: semn Fix Polaritate: Masculin Verb: a ști Planete guvernatoare: tradițional –  Saturn, modern – Uranus Metal: uraniul Culori: albastrul cerului   PORTRET Vărsătorul sau Purtătorul de Apă ori Fiul omului se întinde între 19 ianuarie şi 18 februarie, fiind al unsprezecelea semn al zodiacului. După

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!

X