• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  De weekend Sâmbătă, intuiția ta financiară este la cote foarte bune, te simți productiv, gata să înmulțești pâinile și peștii. Ține însă cont că ți-ar putea da ghes și o dorință nestăvilită de a cumpăra lucruri frumoase, luxoase, de care n-ai neapărat nevoie. Poți folosi energia zilei pentru a te răsfăța, dar fă-o cu măsură. Începând de duminică, te-ai putea simți la cheremul unor frământări interioare nedorite, dar poate fi vorba și de ceva conflicte cu persoane din anturaj, poate cu un prieten cu care lucrezi. Caută să privești obiectiv lucrurile, uite-te la tine mai întâi, dacă ești cu adevărat corect cu ceilalți sau asta îți place să crezi.

   

 • Compatibilitati pentru Varsator

  foto: Alice Popkorn https://flic.kr/p/ecS4A9  Varsator - Berbec  Aici se intalnesc doua tipuri diferite de egoisti si de independenti care nu se vor intelege niciodata. Varsatorul se considera prea sofisticat pentru superficialul Berbec asa ca nu-i va permite accesul in majoritatea treburilor sale. Varsatorul este prea rational pentru Berbec, iar in pat, Berbecul se va simti frustrat.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Vărsătorului

  Perioada: 19 ianuarie – 18 februarie Element: Aer Calitate: semn Fix Polaritate: Masculin Verb: a ști Planete guvernatoare: tradițional –  Saturn, modern – Uranus Metal: uraniul Culori: albastrul cerului   PORTRET Vărsătorul sau Purtătorul de Apă ori Fiul omului se întinde între 19 ianuarie şi 18 februarie, fiind al unsprezecelea semn al zodiacului. După

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!