• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  26 noiembrie 2021     Este momentul cel mai potrivit pentru a te ocupa de relațiile tale, de viața de cuplu, de asocieri, parteneriate și colaborări, de modul în care sunt distribuite îndatoririle, de responsabilitățile pe care ar trebui să și le asume fiecare. Sunt multe de lucrat la ideea de autoritate, la manifestarea autorității atât față de tine, cât și față de alții. Este momentul regăsirii unui echilibru în relațiile semnificative, astfel încât fiecare să aibă loc să crească, să se dezvolte, fiecăruia să îi fie recunoscute meritele, contribuția, fiecăruia să îi fie răsplătită implicarea. Sunt posibile azi conflicte neplăcute cu perechea de viață, cu un șef sau poate cu părinții. Caută să fii mai tolerant și mai răbdător pentru că azi toată lumea e cu capsa pusă.

 • Horoscop săptămânal

 •  

 • Compatibilitati pentru Varsator

  foto: Alice Popkorn https://flic.kr/p/ecS4A9  Varsator - Berbec  Aici se intalnesc doua tipuri diferite de egoisti si de independenti care nu se vor intelege niciodata. Varsatorul se considera prea sofisticat pentru superficialul Berbec asa ca nu-i va permite accesul in majoritatea treburilor sale. Varsatorul este prea rational pentru Berbec, iar in pat, Berbecul se va simti frustrat.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Vărsătorului

  Perioada: 19 ianuarie – 18 februarie Element: Aer Calitate: semn Fix Polaritate: Masculin Verb: a ști Planete guvernatoare: tradițional –  Saturn, modern – Uranus Metal: uraniul Culori: albastrul cerului   PORTRET Vărsătorul sau Purtătorul de Apă ori Fiul omului se întinde între 19 ianuarie şi 18 februarie, fiind al unsprezecelea semn al zodiacului. După

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!