• Studii astrologice personalizate

 • Vărsător - Horoscop zilnic

  17 martie 2023   Cu Venus în Taur, pentru tine casa familiei, a căminului, a eredității, a fundațiilor pe care își construiești existența, ar fi indicat ca în următoarele patru săptămâni să îți întorci atenția spre casă și familie. Vechi probleme care bântuie clanul de multă vreme, secrete de familie sau temeri pot fi abordate acum mult mai pragmatic și mai realist. La fel și o situație legată de spațiul locativ sau o manevră imobiliară. Lasă-i pe ceilalți să-ți vadă și latura sensibilă, latura afectuoasă.

   

 • Compatibilitati pentru Varsator

  foto: Alice Popkorn https://flic.kr/p/ecS4A9  Varsator - Berbec  Aici se intalnesc doua tipuri diferite de egoisti si de independenti care nu se vor intelege niciodata. Varsatorul se considera prea sofisticat pentru superficialul Berbec asa ca nu-i va permite accesul in majoritatea treburilor sale. Varsatorul este prea rational pentru Berbec, iar in pat, Berbecul se va simti frustrat.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Vărsătorului

  Perioada: 19 ianuarie – 18 februarie Element: Aer Calitate: semn Fix Polaritate: Masculin Verb: a ști Planete guvernatoare: tradițional –  Saturn, modern – Uranus Metal: uraniul Culori: albastrul cerului   PORTRET Vărsătorul sau Purtătorul de Apă ori Fiul omului se întinde între 19 ianuarie şi 18 februarie, fiind al unsprezecelea semn al zodiacului. După

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!