• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  17 mai 2022   Discuțiile despre bani nu duc spre clarificări, dimpotrivă, spre cețuri cam dense. Oricât te-ai zbate să aduni informații, să vorbești, să scrii, să ceri documente, mai durează până ce vei reuși să înțelegi cum stai. Atenție la predispoziția de a-ți face iluzii în legătură cu sursele de venit, cu niște câștiguri legate de educație, cursuri, comunicare, comunicații și/sau comerț. Din altă perspectivă, ai putea medita la stima de sine, la valoare pe care ți-o acorzi sau pe care crezi că ți-o acordă ceilalți. S-ar putea să fie cheia situației tale financiare.

 • Horoscop săptămânal

 •  

 • Compatibilitati pentru Varsator

  foto: Alice Popkorn https://flic.kr/p/ecS4A9  Varsator - Berbec  Aici se intalnesc doua tipuri diferite de egoisti si de independenti care nu se vor intelege niciodata. Varsatorul se considera prea sofisticat pentru superficialul Berbec asa ca nu-i va permite accesul in majoritatea treburilor sale. Varsatorul este prea rational pentru Berbec, iar in pat, Berbecul se va simti frustrat.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Vărsătorului

  Perioada: 19 ianuarie – 18 februarie Element: Aer Calitate: semn Fix Polaritate: Masculin Verb: a ști Planete guvernatoare: tradițional –  Saturn, modern – Uranus Metal: uraniul Culori: albastrul cerului   PORTRET Vărsătorul sau Purtătorul de Apă ori Fiul omului se întinde între 19 ianuarie şi 18 februarie, fiind al unsprezecelea semn al zodiacului. După

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!