• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  2 august 2021 Dacă te înscrii în categoria celor care doresc mereu să se impună, să fie priviți ca autorități supreme, e cazul să îți revizuiești atitudinea și să privești lucrurile și din punctul de vedere al celorlalți. E posibil să ți se opună rezistență într-un mod neprietenos. Sau cel puțin așa îl receptezi tu. Tranzitele zilei încurajează cooperarea, te susțin în a lucra în echipă, în a recunoaște meritele, strălucirea celorlalți. Cu siguranță sunt oameni în jurul tău de la care ai ce învăța, fără să te temi că acest lucru îți subminează autoritatea. E posibil ca anumite situații să îți arate exact care îți sunt minusurile. Dacă nu le poți corecta imediat, învață să lucrezi în parteneriat, de la egal la egal cu ceilalți, recunoscându-le deschis meritele.

   


 • Compatibilitati pentru Varsator

  foto: Alice Popkorn https://flic.kr/p/ecS4A9  Varsator - Berbec  Aici se intalnesc doua tipuri diferite de egoisti si de independenti care nu se vor intelege niciodata. Varsatorul se considera prea sofisticat pentru superficialul Berbec asa ca nu-i va permite accesul in majoritatea treburilor sale. Varsatorul este prea rational pentru Berbec, iar in pat, Berbecul se va simti frustrat.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Vărsătorului

  Perioada: 19 ianuarie – 18 februarie Element: Aer Calitate: semn Fix Polaritate: Masculin Verb: a ști Planete guvernatoare: tradițional –  Saturn, modern – Uranus Metal: uraniul Culori: albastrul cerului   PORTRET Vărsătorul sau Purtătorul de Apă ori Fiul omului se întinde între 19 ianuarie şi 18 februarie, fiind al unsprezecelea semn al zodiacului. După

  Mai mult...


 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!