• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  4 martie 2021 Marte intră azi în Gemeni, semn pe care îl tranzitează până pe 23 aprilie, oferindu-ți energia necesară pentru a (re)cuceri o persoană care te atrage. Dacă ești celibatar acum este momentul să fii mai activ pentru a-ți găsi pereche, pentru a-ți declara sau arăta sentimentele față de cineva. Dar de acest tranzit ar putea profita și Vărsătorii care doresc să readucă pasiunea în căsnicie, Vărsătorii care doresc să își reînnoiască jurămintele. Din altă perspectivă, ai putea să îți direcționezi eforturile pentru a-ți îmbunătăți relația sau comunicare cu copiii. Lasă loc de dialog și pornește de pe picior de egalitate cu ei, nu căuta să te impui.

   Previziuni generale, valabile pentru toate zodiile 

 • Compatibilitati pentru Varsator

  foto: Alice Popkorn https://flic.kr/p/ecS4A9  Varsator - Berbec  Aici se intalnesc doua tipuri diferite de egoisti si de independenti care nu se vor intelege niciodata. Varsatorul se considera prea sofisticat pentru superficialul Berbec asa ca nu-i va permite accesul in majoritatea treburilor sale. Varsatorul este prea rational pentru Berbec, iar in pat, Berbecul se va simti frustrat.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Vărsătorului

  Perioada: 19 ianuarie – 18 februarie Element: Aer Calitate: semn Fix Polaritate: Masculin Verb: a ști Planete guvernatoare: tradițional –  Saturn, modern – Uranus Metal: uraniul Culori: albastrul cerului   PORTRET Vărsătorul sau Purtătorul de Apă ori Fiul omului se întinde între 19 ianuarie şi 18 februarie, fiind al unsprezecelea semn al zodiacului. După

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!

X