• Studii astrologice personalizate

 • Acest tip de consultație răspunde cel mai bine celor care au întrebări punctuale, întrebări urgente legate de un anume sector de viață (dragoste, bani, căsnicie, copii, carieră, loc de muncă, studii, tranzacții diverse, interacțiuni cu diverse persoane etc.). Aici se combină răspunsurile oferite de cărțile de Tarot cu informațiile oferite de astrologie pentru a se contura o imagine cât mai clară asupra problemei ridicate și asupra soluțiilor posibile. Astfel, etalarea de Tarot va fi însoțită de consultarea hărții natale a consultantului și, dacă este cazul, de consultarea tranzitelor, dar și a hărții anuale preluându-se însă numai informațiile ce au legătură cu întrebarea pusă. 

  În cadrul acestei consultații se ține cont de predispozițiile natale ale consultantului vizavi de problema ridicată, dar nu este prezentată în totalitate harta natală. De asemenea, se ține cont de predispozițiile indicate de harta revoluției solare  în legătură cu problema ridicată, dar nu se oferă studiul complet al acestei hărți. Această combinație de Astrologie și Tarot prezintă succint, dar foarte concentrat toate informațiile de care consultantul are nevoie pentru a-și înțelege și rezolva situația. 

  Pentru a înțelege mai bine acest tip de consultație puteți accesa un fragment din consilierea oferită unei cliente, aici: http://astroland.ro/wp-content/uploads/2017/09/exemplu-astro-tarot.pdf

   Prețul unei consultații astro-tarot este 250 de lei.

 • Comandă o consultație astro-tarot

  Trimite comanda 

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!