• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină de pe 9 martie, are loc pentru Capricorni în casele IX (Luna în Fecioară) și III (Soarele în pești, în conjuncție cu Neptun), ceea ce sugerează că în următoarele două săptămâni ai putea primi o diplomă sau orice alt document care să îți certifice anumite studii, calificări. Dar poate fi vorba și despre coacerea unor convingeri sau a perspectivei pe care o ai asupra unor chestiuni, cum ar fi relațiile cu ceilalți, parteneriatele, căsnicia etc. Casa IX are legătură și cu activitățile publicistice, așa că, cine știe, după luni de eforturi, ai putea să publici o carte, o lucrare sau ajungi la maturitate ca autor.

  Luna Plină este sprijinită de planetele din Capricorn (Marte, Jupiter, Saturn și Pluton), ceea ce sugerează că ai ajuns poate la o etapă de viață în care te simți sigur pe tine, optimist, privești cu încredere spre o călătorie pe care ți-o doreai de multă vreme sau spre anumite parteneriate, colaborări, poate chiar spre un proces, dacă este cazul.

  Ești mult mai încrezător în viziunea ta, în planurile și aspirațiile tale, în studiile făcute. Călătoriile pe care le faci săptămâna aceasta, dar și săptămâna viitoare ar putea să îmbine utilul cu plăcutul, necesități profesionale cu evenimente care să îți mângâie sufletul. Poate te întâlnești cu vreun prieten mai vechi, cu o cunoștință din orașul natal, dacă spre acesta te poartă pașii.

  Sunt însă și Capricorni care primesc săptămâna aceasta o somație să plece de undeva, să se mute sau simt că relația cu persoana iubită nu mai merge și este nevoie să ia distanță, să se mute altundeva.

  Începând cu 10 martie, Mercur revine la mersul direct prin Vărsător, casa II, a banilor munciți, a resurselor și valorilor personale. Dar Mercur guvernează pentru Capricorni și casa IX, despre care am vorbit mai sus. De aceea, odată cu revenirea sa la mersul direct, se pot clarifica o serie de chestiuni ce țin de emigrare, pașaport, vize. Cunosc persoane care au aplicat pentru viză pe mercur retrograd, iar dosarul lor a fost respins pentru că nu aveau toate documentele necesare. Astfel, dacă în ultima vreme ai trecut prin experiențe similare, săptămâna aceasta revizuiește documentele, actele, dosarele, contractele și depune-le din nou, renegociază-le, clarifică-ți clauzele sau poate anumite legi. Sprijinul unui avocat ar putea fi important în acest context.

  Revenirea la mers direct a planetei Mercur poate avea impact favorabil și asupra planului profesional (Mercur guvernează și casa VI, a muncii și a sănătății). Cresc șansele să îți găsești un loc de muncă mai bine plătit și ai putea chiar trimite CV-uri la firme care în trecut te-au respins. S-ar putea ca acum să te vadă din cu totul alt unghi.

  Demne de remarcat săptămâna aceasta sunt și aspectele armonioase dintre Soare, prezent în casa III a Capricornului și Jupiter și Pluton din Capricorn. Acestea prevestesc proiecte de grup ce se pot arăta deosebit de profitabile pentru tine, succes în ceea ce privește activitățile online, promovarea pe rețelele de socializare. De asemenea, aceste aspecte susțin semnarea de contracte bănoase, câștigarea unor comisioane mai mari decât de obicei, atragerea de sprijin din partea celorlalți, poate chiar a unei finanțări.

  Și planul afectiv este susținut de aceste interacțiuni ale Soarelui. Știi cum să pui problema, cum să conduci discuția astfel încât să te apropii mai mult de persoana iubită. Deschiderea spre intimitate este una dintre problemele Capricornilor, dar săptămâna aceasta ți se oferă șansa de a progresa în acest sens, de a discuta de la suflet la suflet cu perechea de viață.

   

X