• Studii astrologice personalizate

 • foto: p-duke – https://flic.kr/p/32w2JH

  Balanta – Balanta

  In plan sentimental, ar fi o relatie foarte obositoare pentru ambele Balante implicate. Persoanele nascute in acest semn sunt foarte pretentioase, cer mult de la ceilalti si se dau in vant dupa noutati. Asa ca, daca nu gasesc proiecte comune care sa le duca in aceleasi locuri se vor simti frustrate. Un cuplu de Balante va realiza rapid ca relatia necesita efort, dar nici unul dintre parteneri nu-si va gasi timp sa se ocupe de asta. Prinse mereu intre da si nu, intre doua intalniri cu prietenii, intre doua redecorari si foarte ocupate sa picteze trandafirii in rosu (ca in povestea cu Alice in Tara Minunilor), doua Balante se vor sincroniza greu. Cine sa ia o decizie finala, cine sa vada realitatea?

  Cu toate acestea, atractia sexuala dintre Balante este foarte puternica si se vor impaca foarte bine in asternut. Insa pasiunea poate deveni distructiva din cauza geloziei nemanifestate la timp.

  In plan profesional Balantele se descurca mult mai bine impreuna. Au acelasi fel de a vedea lucrurile, aceeasi sfera de interese asa ca se vor imprieteni rapid. Iar acesta este primul pas spre un parteneriat de afaceri.

   

  Balanta – Scorpion

  Relatia e cu siguranta una fierbinte. Macar la inceput. Apoi, Balanta vrea plimbare, socializare, vizite, in vreme ce Scorpionul prefera linistea casei. Mai mult, acestuia nu-i place sa i se perinde pe la domiciliu serii nesfarsite de petrecareti.  Scorpionul este mult prea intens si pasional pentru felul rational si oarecum superficial de a fi al Balantei. Extravagantele sociale ale Balantei pot starni suspiciunile si gelozia unui partener Scorpion. Crizele de posesivitate ale acestuia pun repede pe fuga o Balanta care nu doreste decat pace, armonie si echilibru. Dispute pot sa mai apara si din pricina bugetului, deoarece Scorpionul este mai cumpatat decat Balanta mereu amatoare de lux. In pat, se pot rezolva multe daca Scorpionul va tine cont de faptul ca Balanta prefera stimularea mentala.

  De afaceri nici nu poate fi vorba intre Balanta si Scorpion. Diferentele de caracter sunt mult prea evidente si creaza prea multe conflicte.

   

  Balanta – Sagetator

  O relatie cu adevarat intensa care va dura cu atat mai mult cu cat cuvantul casnicie se va pronunta mai tarziu. Atractia fizica este foarte mare si cum nici  Balanta, nici Sagetatorul nu au inhibitii prea multe, in plan sexual totul va fi minunat. Poate fi considerata una dintre relatiile paradoxale ale zodiacului, intre un simandicos catalogat drept snob, obsedat de codul bunelor maniere si un necioplit cutreiera lume si fara pic de simt romantic pe deasupra. Adevarul gol-golut, livrat pe sleau de un Sagetator poate sparge in mici farame realitatea artificial infrumusetata a Balantei. Dar ambele semne sunt intelectuale, le place sa vorbeasca la nesfarsit si se omoara după petreceri.

  Desi Sagetatorii sustin ca nu sunt gelosi, cu Balantele teoria lor nu poate fi sustinuta. Vor fi rosi de gelozie atunci cand vor vedea ca Balantele sunt mereu inconjurate de admiratori care mai de care si nu se sfiesc sa flirteze cu orice ocazie. Finantele sunt un punct slab, deoarece nici Balantele, nici Sagetatorii nu se pricep sa organizeze foarte bine banii, ci sunt maestri ai cheltuielilor intamplatoare. Astfel, multiplele crize financiare cu care se vor confrunta pot duce, in cele din urma, la ruinarea unei relatii care ar fi putut merge in alte conditii. Cele mai multe sanse le au relatiile amicale care pot dura o viata. In plan profesional, lucreaza bine impreuna ca si colegi de birou, dar nu se impaca pe pozitia de parteneri de afaceri.

   

  Balanta – Capricorn

  Din cand in cand, Balanta va fi tentata sa se odihneasca in bratele unei persoane care sa-i ofere stabilitate. Dar nu va dura mult si va cauta alte aventuri sentimentale. Balantele se plictisesc repede langa Capricornii atat de dependenti de tabieturi si de medii stabile in care sa nu se schimbe nimic. Iar cand vine vorba despre bani, nu exista dezastru mai mare. Capricornul atat de zgarcit si preocupat mereu sa adune mai mult si mai mult nu va tolera extravagantele Balantei sub nici o forma. Iar Balanta nu va putea intelege dependenta Capricornului de siguranta financiara. Revenind insa la sentimente trebuie sa mai precizam ca Balanta are mereu nevoie de complimente si declaratii infocate, iar acest lucru nu se potriveste cu firea interiorizata si mult prea sobra a Capricornului. Ca sa nu mai vorbim ca Balanta vrea sa iasa In lume, iar Capricornul prefera sa stea la birou si sa produca. Iar daca la birou nu este prea comod, Capricornul isi va lua hartoagele acasa, in pat si va fi foarte greu pentru Balanta sa-i distraga atentia. Cum la bani nu au „gusturi” comune, e clar ca un parteneriat de afaceri intre Balanta si Capricorn este „nul si neavenit”.

   

  Balanta – Varsator

  Iata, o uniune care poate fi caracterizata drept reusita. Balantele si Varsatorii sunt la fel de interesati de experiente neobisnuite, de iesit in societate, asa ca se vor imprieteni imediat. Iar de la prietenie pana la dragoste e un pas foarte mic in ceea ce-i priveste. Vor participa impreuna la activitati de caritate si se vor sustine in demersurile profesionale. Desi vor mai aparea momente de criza, acestor doua semne le va veni foarte usor sa ajunga la un compromis. Varsatorii pun prea putin pret pe vorbele targului si nu vor intelege de ce Balantele sunt atat de afectate de ceea ce se spune despre ele. Vor considera Balantele hipersensibile, dar le vor ajuta sa iasa din impas.

  In plan intim, daca pentru Varsator sexul nu a fost un element important, o data ce intalneste o Balanta lucrurile se schimba radical.

  Parteneriatele de afaceri pot fi mai dificile, deoarece nici Balanta, nici Varsatorul nu adora sa stea la birou cu nasul in hartii. Ar trebui mult efort pentru a pune o afacere pe roate.

   

  Balanta – Pesti

  Si Balantele si Pestii sunt persoane interesate de soarta altora, asadar se pot intalni pe la vreo manifestare caritabila. Sau cine stie, Pestii sufera vreo depresie, iar Balanta le sare in ajutor. Pestii au tendinta de a se autocompatimi mai mult decat restul lumii si de a juca rolul de victima, asa ca Balantele se vor simti in compania lor cele mai milostive persoane din lume. Dar vor avea mereu impresia ca Pestii iau viata mult prea in serios si mai ales mult prea in tragic pentru gusturile lor. La un moment dat, vor incerca sa schimbe perceptia Pestilor, iar acestia vor refuza sa se lase dominati. Asa ca relatia nu va dura prea mult, mai ales ca nici in plan intim nu sunt chiar pe aceeasi lungime de unda. Balantele cer foarte mult si probabil ca le vor reprosa Pestilor cea mai mica neatentie.

  Balantele si Pestii se vor impaca insa mult mai bine intr-un parteneriat de afaceri unde vor sti sa colaboreze creativ.