• Studii astrologice personalizate

 • foto: Nishanth Jois – https://flic.kr/p/8XUCEy 

  Scorpion–Berbec 

  În relaţiile sentimentale se va ajunge cu greu la un echilibru din cauza geloziei Scorpionului şi a tentaţiei Berbecului de a face exact pe dos decât vrea perechea doar pentru a demonstra cine e şeful. Berbecul, care vrea să cunoască în permanentă oameni noi şi vrea să trăiască viaţă din plin, se va simţi foarte repede sufocat de posesivitatea Scorpionului şi de tendinţa acestuia de a avea o casă închisă. Şi nu trebuie să pierdem din vedere faptul că ambele semne sunt foarte dominatoare, deci un compromis este foarte greu de atins.

  Dacă Scorpionul lasă deoparte încăpăţânarea făţişă, îşi muscă limba şi trece la o tactică mai subtilă, îl poate controla foarte uşor pe Berbec care va aprecia până la urmă firea dinamică, dar bine organizată a Scorpionului căruia îi place să ducă lucrurile la bun sfârşit. Ambele semne stau sub influenţă lui Marte, iar Scorpionului i se adaugă şi Pluton. Dar Berbecul exprimă deschis forţă brută a planetei războiului, instabilitatea şi impulsivitatea, în timp ce Scorpionul îi aduce perseverenţă, tactică, planificare.

  Scorpion – Taur

  În ciuda puternicei atracţii (opuşii se atrag – Taurul şi Scorpionul sunt în opoziţie pe cercul zodiacal), aceste semne nu pot face casă prea uşor deoarece sunt la fel de încăpăţânate şi de ataşate de ideile proprii. Scandalurile vor izbucni de la cele mai mici amănunte şi vor deveni în scurt timp intolerabile. Relaţia poate merge dacă vor deveni ataşaţi de acelaşi tip de idei, dacă vor fi pe aceleaşi lungimi de undă, cu aceleaşi concepţii despre viaţă.

  Gelozia şi posesivitatea îi caracterizează atât pe Tauri cât şi pe Scorpioni, iar acest lucru îi poate apropia la un moment dat, dar nu mult mai târziu va constitui motiv de divorţ. Au aceleaşi nevoi în ceea ce priveşte casa şi copiii. Iată o bază de plecare. Şi mai este şi aspectul financiar. Cu banii nu vor prea fi probleme pentru că persoanele născute în aceste zodii sunt foarte atente cu bugetul.

  Încăpățânarea de care am mai vorbit este însă principalul inamic. Natura intens emoţională a Scorpionului se va ciocni de firea realistă a Taurului şi se vor naşte noi tensiuni.

  În afaceri sunt însă un cuplu perfect. Taurul va pune cu abilitate în practică ideile Scorpionului şi va şti să-i tempereze ieşirile.

  Scorpion – Gemeni

  Relaţiile sunt fructuoase pe plan profesional, dar amical şi sentimental lucrurile scârţâie prea tare. Intensitatea şi profunzimea Scorpionilor se bat cap în cap cu duplicitatea şi tendinţa Gemenilor de a le lua pe toate prea uşor, de a uita rapid, mai ales ce nu le convine şi de a pleca fluierând mai departe. Scorpionul este prea gelos, ranchiunos şi posesiv pentru a suporta escapadele Gemenilor. Între aceste semne, rar apar atracţii la prima vedere, iar dacă apar nu ţin prea mult timp.

  Scorpion – Rac

  Iată o compatibilitate foarte bună, între două semne de Apă. Atât Racii cât şi Scorpionii sunt conduşi de intuiţie şi emoţii, iar legătura care se va crea între ei este foarte puternică. Din fericire, Racii nu oferă Scorpionilor motive de gelozie, iar Scorpionii se vor privi în oglindă în ochii Racilor. Scorpionul munceşte foarte mult şi acasă şi la birou şi va aprecia atmosfera creată de Rac în cămin, plină de linişte şi de confort. Dacă nevoile emoţionale ale Scorpionului vor fi împlinite, acesta nu va mai căuta în altă parte. Racii îi respectă pe Scorpioni din toate punctele de vedere şi vor şti să facă reproşurile pe un ton moderat, fără să le rănească acestora mândria.

  Şi în afaceri colaborarea este la fel de bună.

  Scorpion – Leu

  O relaţie dificilă, rareori de durată. Atât Leul cât şi Scorpionul sunt semne dominatoare, iar pe deasupra, Scorpionul mai apelează şi la lovituri pe la spate pentru a-şi atinge scopurile. Orice relaţie între persoane născute sub aceste semne zodiacale se va transforma inevitabil într-un sângeros câmp de bătălie. Atât Leul cât şi Scorpionul pun pasiune în înfruntare încercând să ocupe poziţia de lider. Leul se va simţi sufocat şi jignit de crizele de gelozie ale posesivului Scorpion. Ambele semne sunt Fixe, rezistente la schimbare şi rigide în opinii.

  Scorpion – Fecioară

  Un semn analitic şi unul misterios, ambele critice, se pot însoţi într-o aventură de descoperire reciprocă şi concretizare de ţeluri comune. Fecioara şi Scorpionul se completează unul pe celălalt, doar tendinţa amândurora de a găsi veşnic nod în papură le poate umbri armonia conjugală. Scorpionul, secretos din fire, apreciază discreţia Fecioarei, iar loialitatea care caracterizează ambele semne poate duce cuplul lor spre „au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Deşi este mult mai pasional decât Fecioara, Scorpionul nu se pierde cu firea şi este un bun observator, descoperind nuanţe pe care alţii nu le-ar visa vreodată. Poate doar o Fecioară etern pasionată de detalii şi de anatomia precisă a oricărui fir rămas nedespicat. Scorpionul e gelos, dar o Fecioară nu-i va oferi motive de îndoială, deşi se poate simţi uneori copleşită de posesivitatea acestuia. Cu conştiinţa clară a propriilor calităţi şi defecte, Fecioara şi Scorpionul vor reuşi să construiască un edificiu impenetrabil în care se vor simţi în siguranţă.

  Scorpion – Balanță

  Relaţia e cu siguranţă una fierbinte. Măcar la început. Apoi, Balanţa vrea plimbare, socializare, vizite, în vreme ce Scorpionul preferă liniştea casei. Mai mult, acestuia nu-i place să i se perinde pe la domiciliu serii nesfârşite de petrecăreţi. Scorpionul este mult prea intens şi pasional pentru felul raţional şi oarecum superficial de a fi al Balanţei. Extravaganţele sociale ale Balanţei pot stârni suspiciunile şi gelozia unui partener Scorpion. Crizele de posesivitate ale acestuia pun repede pe fugă o Balanţă care nu doreşte decât pace, armonie şi echilibru. Dispute pot să mai apară şi din pricina bugetului, deoarece Scorpionul este mai cumpătat decât Balanţa mereu amatoare de lux. În pat, se pot rezolva multe dacă Scorpionul va ţine cont de faptul că Balanţa preferă stimularea mentală.

  De afaceri nici nu poate fi vorba între Balanţă şi Scorpion. Diferenţele de caracter sunt mult prea evidente şi creează prea multe conflicte.

  Scorpion – Scorpion

  Doi oameni cu un comportament atât de extremist nu pot face casă bună. Domiciliul se va transforma repede într-un câmp de bătălie care se va lăsa cu morţi şi răniţi. Scorpionii se pot îndrăgosti unul de celălalt cu foarte mare uşurinţă, dar relaţiile sentimentale nu sunt menite să dureze foarte mult, dacă nu se stabileşte de la început cine e şeful. Ce să facă împreună doi oameni geloşi, care s-ar suspecta în fiecare minut, cu fiecare gest? Dacă şi-ar putea cenzura agresivitatea ar fi mai posibil să constate că totuşi, vorbesc aceeaşi limbă.

  Nici în afaceri nu merge mai bine. Scorpionii ţin foarte mult la ideile lor, deci colaborarea ar fi imposibilă, nici unul nu va ceda un milimetru în favoarea opiniilor celuilalt.

  Scorpion – Săgetător

  Sunt atât de diferiţi, încât nu va trece mult timp până să se întrebe ce caută împreună. Probabil că de vină este atracţia fizică, dar va ţine maximum o vară, ce să mai zicem de-o viaţă. Scorpionul trăieşte pentru a-i poseda pe cei dragi, iar Săgetătorul are nevoie de libertate, va refuza să i se impună vreo restricţie. Scorpionul va fi iritat de risipa pe care o face Săgetătorul şi de maniera uşuratică de a privi bugetul comun. Aşa că va incerca să-l transforme pe Săgetător într-o persoană aşezată, serioasă, în viziunea lui. Şi este cea mai mare greşeală pe care o poate comite.

  În plan profesional alianţa nu este una potrivită. Săgetătorul va căuta întotdeauna latura aventuroasă şi distracţia care poate ieşi de aici, iar Scorpionul va avea senzaţia că trage de unul singur tot greul. Iar tentaţia cea mai mare va fi să-l înţepe pe Săgetător cu acul veninos.

  Scorpion – Capricorn

  Scorpionii au nevoie de linişte şi le place să stea într-o casă calmă. Acest lucru îi face, la început, foarte atractivi pentru Capricorni, dar cu timpul diferenţele de caracter încep să devină tot mai acute. Cînd Scorpionii vor descoperi însă că pentru Capricorni cel mai important lucru este munca, vor deveni geloşi şi vor cere să fie mai băgaţi în seamă. La capitolul financiar se vor înţelege însă foarte bine şi cu puţin efort vor putea supravieţui în linişte. Dar nu într-o relaţie pe termen lung. Capricornului nu-i place să fie manipulat, iar Scorpionul exact asta va încerca să facă. În pat pot ajunge în final la un numitor comun, iar că parteneri de afaceri sunt perfecţi.

   Scorpion – Vărsător

  Relaţie imposibilă deoarece Scorpionii sunt mult prea posesivi pentru gustul Vărsătorilor şi prea războinici. Vărsătorul este cerebral, analitic, Scorpionul este impulsiv şi violent chiar, la mânie. Ca să poată sta sub acelaşi acoperiş, Scorpionii şi Vărsătorii trebuie să fie mai întâi foarte buni prieteni. Aceasta trebuie să fie baza oricărei relaţii dintre aceste două semne zodiacale. Nici în plan intim nu prea merge. Scorpionul cere prea mult de la Vărsătorul care tinde să intelectualizeze totul.

  În plan profesional, undă verde.

  Scorpion – Pești

  Iată o pereche foarte potrivită, ambele semne sunt dominate de emoţii şi poate de aceea vor părea mereu în continuă mişcare şi transformare. Dacă Scorpionii se vor abţine şi nu vor critica orice ezitare a Peştilor, lucrurile vor merge ca pe roate, iar căsnicia va fi durabilă. Peştii sunt foarte atenţi şi afectuoşi, astfel că Scorpionii nu vor avea niciun motiv de gelozie, iar casa va fi liniştită.

  Parteneriatele de afaceri sunt foarte rodnice.