• Studii astrologice personalizate

 • Horoscopul karmic este de folos celor care doresc să înțeleagă parcursul evolutiv al sufletului lor de-a lungul mai multor încarnări, angajamentele pe care și le-au luat alături de ghizii spirituali înainte de a începe viața terestră, dar și tiparele karmice acumulate și dezvoltate în existențele trecute, tipare care ar trebui corectate, depășite. Cu ajutorul anumitor indicatori din harta natală se pot dezvălui calitățile și talentele cu care venim din trecut și pe care ar trebui să le punem în folosul împlinirii misiunii noastre terestre actuale asumate. De precizat ar fi că harta natală nu furnizează indicii despre toate încarnările de până acum, ci doar despre cele care sunt relevante pentru actuala viață pe pământ. 

  Horoscopul karmic deschide o perspectivă mult mai amplă asupra a ceea ce suntem, asupra etapei de dezvoltare în care se găsește sufletul nostru nemuritor și ne ajută să clarificăm de ce ne-am încarnat într-un anumit tip de familie, de ce am ales anumiți părinți, de ce întâlnim același tip de oameni, ce anume ne împiedică să progresăm în anumite sectoare de viață etc. 

  Viețile noastre curg prinse într-o îmbinare de predestinare și liber arbitru și trebuie să ținem cont de faptul că însușirea anumitor lecții de viață depinde doar de voința noastră pentru că noi creăm decorul în care acestea se desfășoară în toată splendoarea lor. Alegerile noastre dictează cursul evenimentelor, dar atunci când acționăm în virtutea acelorași tipare, o serie de evenimente devin ușor predictibile. Spre exemplu, o persoană care manifestă un tipar relațional care are la bază posesivitatea, obsesia, manipularea, nevoia de control va avea o cu totul altă viață sentimentală și va întâlni un alt tip de parteneri/partenere decât o persoană care vine cu un tipar de autoiluzionare în relații, cu predispoziția de idealizare a partenerului/partenerei.

   

 • Lecții karmice și datorii karmice

  E clar că între lecții karmice și datorii karmice ar trebui făcută o distincție clară. În ceea ce privește lecțiile karmice acestea sunt naturale și izvorăsc din necesitatea ca sufletul nostru să evolueze și să dezvolte o serie de calități, talente, abilități pe care să le folosească atât pentru binele său, cât și pentru binele general. Astfel, învățarea compasiunii ar putea fi o lecție karmică. Datoriile karmice apar atunci când facem cu intenție rău, atunci când alegerile noastre deteriorează sau suprimă viața unei persoane sau a unui grup de persoane. 

  În ceea ce mă privește, mă înscriu în grupul astrologilor care nu consideră că a achita o datorie karmică funționează pe principiul ”ochi pentru ochi și dinte pentru dinte”. Spre exemplu, dacă într-o anumită existență un hoț ucide victima pe care o jefuiește, reîntâlnirea lor în decursul altor existențe nu are loc pentru ca omul care a fost cândva victimă să aibă ”șansa” de a ucide la rândul său atacatorul. Dimpotrivă. Cei doi au de lucrat la o cale prin care să cultive o relație echilibrată sau poate chiar de prietenie, de afecțiune. Dar se poate ca la un moment dat atacatorul să ajute dezinteresat fosta sa victimă făcând o donație anonimă, salvându-i viața de la înec, spre exemplu, oferindu-i o șansă de angajare când alții n-ar face acest lucru etc. Posibilitățile sunt infinite pentru ca o astfel de datorie să fie achitată.

  Mai multe informații despre karma găsiți într-unul dintre articolele mele mai vechi accesând link-ul http://astroland.ro/good-karma-bad-karma/ .

  Costul unui horoscop karmic este 270 de lei. Karmic report for international clients in English, 200 $ (USA and Canada) or 200 € (Europe).

 • Comandă un studiu karmic

  Trimite comanda 

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!