• Studii astrologice personalizate

 • Așa cum scria Dane Rudhyar, harta natală ne arată într-o formă simbolică modelul primar de viață al unei persoane, ne oferă informații despre potențialul său de dezvoltare și evoluție, despre atașamentele și abilitățile sale, despre problemele și caracteristicile sale individuale. Imaginea cerului în momentul nașterii este imaginea sufletului care pornește în călătoria terestră aducând cu sine marile arhetipuri, zeitățile cerului, puterea Creatorului. Fizic, emoțional, mental, intuitiv, toate se regăsesc în simbolurile hărții natale care devine o adevărată busolă, un adevărat ghid, un instrument cu ajutorul căruia putem să înțelegem care domenii de viață au nevoie de mai mult efort și stăruință, de care energii celeste ne putem folosi mai ușor și care dintre acestea tind să devină în mâinile noastre adevărate arme îndreptate spre sine sau spre ceilalți. Doar de noi depinde cum utilizăm ceea ce primim și e bine să ținem minte că nimic nu ne e dat pentru a ne încurca, ci pentru a ne sprijini în evoluție.

 • Personalitate și destin

  Harta natală înfățișează poziția planetelor pe cer în momentul nașterii, iar reprezentarea sa se face din punctul de vedere al privitorului, al celui care, încarnat pe Pământ, privește cu nostalgie spre înalt. Astfel, din punctul de vedere al pământeanului, Soarele pare să călătorească în jurul Pământului traversând cele 12 semne zodiacale. Desigur, astrologii nu și-au propus să schimbe adevărurile astronomice, științifice, ci vorbim doar de o diferență de orientare și de perspectivă. 

  Soarele are nevoie de 30 de zile pentru a traversa o zodie, iar prezența sa într-un semn zodiacal sau altul definește semnul în care ne-am născut. Astfel, dacă ne naștem în perioada în care Soarele traversează Taurul, spunem că suntem nativi Taur. Dar în momentul nașterii noastre, nu doar Soarele contribuie la structurarea matricii noastre energetice, ci și Luna, alături de planete și axa nodurilor lunare care se pot vedea reprezentate în harta dată de exemplu. 

  Toate acestea oferă indicații despre personalitatea și destinul unei persoane, despre potențialul său de dezvoltare, despre lecțiile pe care le are de învățat, despre modul în care înțelege lumea și filtrează cunoașterea, despre cum simte și care îi sunt nevoile și temerile, despre cum înțelege să participe la propria existență și evoluție. Pentru că nu suntem simple marionete în mâinile sorții, ci am primit la naștere libertatea de a alege, acel liber arbitru care ne permite să decidem în ce fel ne însușim lecțiile asumate la încarnare, cum acționăm în fața provocărilor vieții.

  Harta natală este baza oricărei alte interpretări astrologice, fie că vorbim despre studii de compatibilitate, karmice sau previzionale. Fără cunoaștere de sine, relațiile cu ceilalți nu pot funcționa armonios, iar fără înțelegerea lecțiilor de viață nu putem folosi anumite tranzite astrologice în favoarea noastră pentru că am putea fi prizonierii unui cerc vicios, al unor tipare emoționale, mentale, afective de care nu suntem conștienți. De aceea, e bine să pornim de la anticul îndemn gravat pe frontispiciul templului din Delphi: ”Cunoaște-te pe tine însuți”.

  Pentru a calcula harta natală este nevoie de data de naștere completă: zi, lună, an, ora și localitatea nașterii. Speranța nu e pierdută însă pentru cei care își cunosc ora de naștere doar cu aproximație. Dacă sunteți dispuși să răspundeți unor întrebări generale și unora mai personale, putem descoperi împreună care vă este Ascendentul.

  Costul unui horoscop natal este de 250 de lei.  Natal chart analysis for international clients, in English, 150 $ (USA and Canada) or 150 € (Europe).

  Dacă aşteptaţi mesaj de la mine, mai ales după efectuarea unei comenzi, vă rog să verificaţi şi folderul Spam sau Bulk, deoarece mesajele mele pot să ajungă acolo, mai ales dacă aveți căsuță poștală la Yahoo. 

 • Comandă un studiu natal

  Trimite comanda 

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!