• Studii astrologice personalizate

 • Horoscopul previzional pe care îl ofer reprezintă analiza hărții solare pentru perioada aleasă de tine. Harta solară se calculează pentru momentul în care Soarele în tranzit ajunge exact în poziția în care se afla la naștere și este valabilă un an de zile, de la o aniversare la alta. În harta natală, Luminătorii (Soarele și Luna) și planetele au o poziție anume, calculată la grad, minut, secundă. De-a lungul unui an, Soarele traversează fiecare zodie și va ajunge la un moment dat la gradul, minutul și secunda la care se găsește Soarele din harta natală. Ziua și ora la care are loc acest eveniment reprezintă baza de calcul pentru harta solară, alături de localitatea în care te vei afla în acel moment. 

  Analiza hărții anuale aduce la lumină principalele teme care se activează în viața ta de-a lungul anului analizat și poate să ofere informații importante despre etapa de viață în care ai ajuns, țelurile și sectoarele de viață spre care ar trebui să îți concentrezi forțele pentru rezultate optime. Cum nu le putem face pe toate dintr-o dată, e mai bine să știm ce energii sunt mai puternice în anumite perioade și ce acțiuni au mai multe șanse de succes decât altele pentru a nu ne irosi de pomană forțele și timpul.

  Pentru cei care nu au o analiză natală lucrată de mine, horoscopul anual va avea la început o prezentare pe scurt a predispozițiilor natale pentru că la ele ne vom raporta mai departe în cadrul analizei previzionale. Predispozițiile natale oferă indicii solide despre tiparele afective, emoționale, mentale, financiare, chiar spirituale pe care le aplicăm în viața noastră. Doar cunoscându-le, previziunile capătă sens și le putem folosi pentru a evolua și pentru a depăși ceea ce ne blochează, dar și pentru a realiza tot ceea ce ne dorim în planul fizic, material, în dragoste, în carieră etc. Astfel, oricât de bine și de favorabilă financiar ar arăta harta solară a unei persoane cheltuitoare, aceasta nu va reuși să adune mai mulți bani dacă nu își conștientizează predispozițiile păguboase. 

 • Tranzite

  În afară de harta solară, mai poți comanda previziuni personalizate pentru 3, 6 sau 12 luni care au la bază analiza tranzitelor peste harta ta natală. În felul acesta poți afla cu mult mai mare precizie când este momentul oportun sau dacă este momentul oportun pentru o serie de decizii importante, cum ar fi o tranzacție imobiliară, o mutare, găsirea unui loc de muncă sau a jumătății tale, o negociere, o călătorie, alegeri legate de studii sau de un drum în carieră etc.

  Și tranzitele te ajută să înțelegi mai bine în ce etapă de viață te afli, ce schimbări și transformări ar trebui să accepți în viața ta pentru a ușura procese de tranziție, mutații și schimbări de mentalitate prin care trecem cu toții pentru a evolua. 

  Un studiu de revolutie solara costa 280 de lei. Pentru preturile celorlalte tipuri de studii previzionale consultati http://astroland.ro/tarife#.W-X0PPkzbIU. Cei cărora le-am lucrat deja harta natală sau revin pentru o a doua, a treia etc. revoluție solară plătesc doar 200 de lei pentru ea. 

  Solar return for international clients in English, 200 $ (USA and Canada) or 200 € (Europe).

 • Comandă un studiu previzional

  Trimite comanda 

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!