• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină din Berbec, de la 14 octombrie, activează casa IX a Leilor, casa străinătății, a studiilor superioare, a filosofiei de viață, a convingerilor și credințelor personale. Dar aceasta este și o casă a expansiunii, a perspectivelor mai largi asupra vieții. De aceea, Luna Plină poate marca o perioadă în care vezi lucrurile mult mai clar, se coc anumite perspective, eventual pe baza unor studii, cercetări întreprinse anterior. Se poate să apară oportunități pentru a călători, pentru a începe, în sfârșit, un proiect, o afacere, la care te gândești de foarte multă vreme, dar nu ai găsit până acum momentul oportun pentru lansare.

  Pentru că Jupiter se găsește în aspecte armonioase cu Luminătorii, la momentul opoziției acestora, săptămânile următoare ar putea aduce și minunate oportunități romantice, decizii importante legate de copii sau de ideea de a avea un copil. Planifică o călătorie romantică alături de perechea de viață sau pleacă în căutarea iubirii, să întâlnești poate o persoană de peste mări și țări, cunoscută online.

  Din altă perspectivă, un proiect publicistic se poate încheia sub foarte bune auspicii sau găsești cea mai eficientă metodă pentru a te promova, pentru a-ți face publicitate, ai inspirație pentru a definitiva o lucrare de doctorat, te decizi asupra subiectului de licență etc.

  Soarele și Luna se găsesc și în aspecte tensionate cu Pluton, careul dintre această planetă și Soare se simte foarte puternic pe 14 și 15 octombrie. Acest lucru ar putea indica denigrări la locul de muncă, expunerea unor aspecte ale activității tale, aspecte care nu îți fac deloc cinste sau îți este trădată încrederea. Colegii nu sunt neapărat de partea ta, iar dacă sperai să câștigi mai multă libertate de mișcare și de decizie la locul de muncă, vei fi dezamăgit. Păstrează-ți optimismul, umorul, capacitatea de a improviza, nu te lăsa antrenat în dispute suburbane și fii cât se poate de discret cu intențiile și planurile tale profesionale.

  Din fericire, Mercur, planeta care guvernează banii munciți ai Leilor, dar și casa prietenilor, a grupurilor socio-profesionale, a planurilor de viitor este foarte activă luna aceasta și armonios aspectată de: Saturn (14, 15 octombrie), Neptun (15, 16 octombrie) și Pluton (19, 20 octombrie). Astfel, tot ceea ce pare să meargă prost la începutul săptămânii se poate corecta pe parcurs, cu răbdare, realism, dar și cu multă imaginație și bunătate, cu sinceritate și atenție la detalii. Te pui ușor în valoare, prin idei deosebite, printr-o manieră de comunicare directă, la obiect, cu strategii clare, dar din care nu ar trebui să lipsească magia imaginației, a fanteziei.

  Trigonul dintre Mercur și Neptun este de bun augur pentru planul amoros. Profită de aceste energii pentru a petrece momente de relaxare și de romantism alături de persoana iubită. V-ar putea aduce beneficii o ședință la SPA, masajul, totul într-un cadru discret, intim, relaxant. Aceste momente de regăsire în cuplu vă ajută să vă regăsiți perspectiva optimistă asupra viitorului acestei relații. Leii celibatari pot avea parte de o întâlnire pasională, profundă, care să le răscolească dimensiunile mai adânci ale ființei.

  Din altă perspectivă, aceste aspecte pot fi deosebit de bune pentru o ședință de psihoterapie, pentru a discuta cu persoane în fața cărora știi că îți poți deschide sufletul fără nicio rezervă, pentru a porni pe un drum de vindecare și explorare personală cu un grup restrâns de prieteni sau cu un grup în care abia îți faci intrarea.

  Săptămâna se încheie cu un aspect armonios între Venus, guvernatoarea carierei Leilor, și Saturn, guvernatorul casei muncii. De aceea, chiar dacă e weekend, e bine să nu excluzi o întâlnire de afaceri, chiar dacă asta înseamnă să fii gazdă, să întinzi mese, să îți deschizi casa pentru chestiuni profesionale (Venus tranzitează casa IV). Sunt și Lei care pot decide și negocia termenii unei afaceri proprii sau care obțin permisiunea de a lucra de acasă, măcar o vreme.

X