• Studii astrologice personalizate

 • La locul de muncă ți se atrage atenția încă de luni că ești cam neserios, că nu ești capabil să te concentrezi asupra îndatoririlor, că ești cam în urmă cu niște proiecte, cu pregătirea unor documente necesare bunului mers al activității. Tensiunile se resimt foarte puternic până pe 2 octombrie, așa că lasă deoparte vorbăria cu colegii, frunzăritul ziarelor, schimburile de mesaje pe telefon sau pe site-urile de socializare. Ar fi indicat să îți revizuiești metodele de lucru și să găsești soluții pentru a-ți eficientiza activitatea. Ai putea lua în considerare un curs de specializare sau de instruire ori poate unul de (re)calificare. Este cazul să acorzi mai multă atenție relațiilor cu colegii și să fii deschis pentru schimburi de idei, pentru a învăța mereu ceva nou.

  Pe 3 octombrie, Mercur intră în tranzit prin Scorpion, ceea ce pentru Lei este casa IV, a familiei, a căminului, a rădăcinilor și a inconștientului. Tot pe 3 octombrie, Pluton revine în mers direct prin casa VI, a muncii și a sănătății. Dar Pluton guvernează casa IV a Leilor și, de aceea, intri într-o perioadă foarte bună pentru clarificări profesionale, pentru a pune bazele unor proiecte noi sau pentru a da o față radical nouă unor proiecte mai vechi, pentru reinventare profesională. De asemenea, ar fi bine să dedici mai mult timp curățeniei, atât acasă, cât și la locul de muncă. Aceste tranzite mai pot fi folosite pentru a te ocupa de sănătatea ta fizică și emoțională, pentru a avea grijă de tine. Schimbă-ți regimul de viață. Acest lucru ar putea însemna pentru unii dintre Lei necesitatea schimbării locului de muncă, în cazul în care acesta generează mai mult stres decât beneficii. Iar aici nu vorbim neapărat despre beneficii materiale, cât despre satisfacții la nivel sufletesc. Doar acestea te împlinesc și te ajută să te simți fericit.

  Pe 4 octombrie, Marte își începe tranzitul prin Balanță, pentru Lei aceasta fiind casa III, a comunicării, a învățării, a schimburilor de idei, dar și a relațiilor pe care le ai în mediul imediat, în care muncești și trăiești. Fii mai activ în cartier, fă-te mai vizibil, fă-ți cunoștințe noi, fii mai deschis spre colaborare. Flexibilitatea, deschiderea spre convingerile și opiniile te ajută să găsești cu ușurință tovarăși pe drumul pe care ai pornit. Pentru unii Lei, această perioadă ar putea fi mai încărcată de călătorii, de deplasări, de ședințe, întruniri. Pentru alții, ar putea fi favorabilă organizării unei călătorii mai lungi, poate peste hotare. Din altă perspectivă, caută să înveți lucruri noi, să te specializezi, să obții o diplomă care să îți ateste cunoștințele și competențele. Cunoașterea unei limbi străine ar putea fi un mare avantaj, iar o diplomă care să certifice acest lucru îți poate deschide multe oportunități.
  De evitat ar fi agresivitatea verbală, predispoziția de a căuta să te impui cu orice preț ca lider de opinie. Folosește energia Balanței și fii diplomat.

  Sfârșitul de săptămână este marcat de două aspecte tensionate: opoziție între Mercur și Uranus și cuadratură între Soare și Saturn. Opoziția Mercur – Uranus poate fi deosebit de stimulantă la nivel mental, dar, în cazul Leilor, ar putea prevesti răsturnări de situație în plan profesional, financiar, dar și relațional. Astfel, e posibil să fii anunțat brusc că veniturile sunt instabile și e cazul să îți regândești strategia financiară și profesională pe termen lung. Pe de altă parte, pot apărea neînțelegeri cu partenerii de afaceri, cu șefii, dar și cu perechea de viață, mai ales pe teme financiare.

  Careul dintre Soare și Saturn poate sugera că vei resimți mai puternic ca oricând autoritatea vreunui coleg sau poate autoritatea șefului. Acesta nu mai poate fi dus cu zăhărelul, cu povești frumoase și promisiuni, ci vrea să vadă rezultate concrete, calcule precise și strategii bine argumentate. Bine-ar fi să te pregătești serios, dacă ești chemat să dai explicații.

X