• Studii astrologice personalizate

 • Ne bucurăm, pe 21 septembrie, de energia Lunii Pline în Pești, opoziția dintre Luminători desăvârșindu-se la ora 2:54, ora României. Ascendentul astrogramei momentului este în Leu, iar Soarele aflat în casa III se găsește în opoziția cu Luna din Pești și casa IX, activând astfel axa cunoașterii.

  Înainte de toate ar fi de spus că fiecare Lună Plină în Pești, dar mai ales aceasta care are loc în casa IX, favorizează reconcilierea cu ghidul interior, cu propriul guru, dacă vreți, dar și cu teologul interior. De aceea, ar fi bine să medităm și la învățăturile religioase care ne-au fost inoculate fără ca ele să aibă vreun răsunet emoțional în sufletul nostru și pe care le-am asimilat dogmatic.

  Aceste cercetări interioare ne pot conduce acum spre o liniștire a spiritului, a sufletului, dar și spre conștientizarea faptului că dimensiunea spirituală a ființei noastre se reflectă cel mai frumos în fapte și mai puțin în ritualuri. Acestea au cu siguranță rostul lor, iar acesta este acela de a ne trimite în străfundurile ființei noastre pentru a găsi calea către divinitate și nu în afară.

  Ascendentul în Leu ne duce cu gândul ca creativitate, la nevoia de a fi admirați și apreciați pentru ceea ce suntem, pentru talentele noastre, pentru ceea ce ne face unici. Dar trebuie să fim conștienți că manifestarea lor în gând (casa III) și faptă (Soarele, guvernatorul Ascendentului, este în Fecioară) are impact nu doar asupra lumii fizice, ci și asupra lumii nevăzute, modelează nu doar realitatea fizică, ci și pe cea energetică, contribuie la vibrația pe care o emitem atunci când ne mișcăm prin lume.  Poate că, mai mult ca niciodată, ar fi bine să ne întrebăm în ce mai credem și de ce, ar fi bine să ne întrebăm cum ne modelează ceea ce credem, ce vibrație capătă gândurile noastre sculptate de ceea ce credem. Sub impactul acestei lunații, am putea primi acel imbold atât de necesar de a ne permite simțurilor să-ți extindă finețea, percepția spre ceea ce nu se vede, pentru a permite energiei divine să ne curețe sufletul.

  Momentul de Lună Plină este unul de apogeu sau unul de încheiere și de aceea putem profita de energia sa pentru a ne elibera de poveri sufletești, de vinovății, de tot ceea ce ne poluează mintea și sufletul. Pentru că Luna se află în conjuncție cu Neptun, visele pot fi bogate în aceasta noapte, adevărați mesageri ai subconștientului, ai ghizilor noștri interiori, dar și exteriori. Poate chiar ne va vizita Leul nostru interior și, prins în vraja Lunii Pline, ne va cruța în loc să ne devoreze, ne va aminti cum să creăm astfel încât să fim în armonie cu noi și cu lumea, chiar și cu cele mai subtile planuri ale existenței, de unde ne tragem seva vitală, seva energetică, binecuvântată de cei mai înalți Creatori ai universului.

  Notă: Articolul nu se dorește a fi o analiză amănunțită a hărții lunației, ci prezintă doar câteva idei de bază despre aceasta.