• Studii astrologice personalizate

  • Luna Plină de pe 9 martie, le activează Peștilor casele VII (Luna în Fecioară) și I (Soarele în Pești în conjuncție cu Neptun), ceea ce sugerează că o chestiune relațională a ajuns la un moment de maxim sau la final. Se poate ca pentru unii dintre Pești o relație semnificativă ori căsnicia să se încheie. Pentru cei care nu au probleme, relația poate fi la un punct de maxim, într-un punct care le aduce multă fericire. Peștii care au o relație amoroasă mai veche care le-a adus numai bucurie sufletească se pot decide acum să o legalizeze. Prietenii te susțin, susțin și relația ta de cuplu și poate că ar fi bine să organizezi o masă festivă la care să îi inviți.

    Pe de altă parte, această lunație poate marca un moment important în plan profesional, în ceea ce privește semnarea unor contracte noi, în baza unor negocieri care s-au întins pe o perioadă îndelungată. Dacă în ultimele luni ai depus eforturi susținute de a câștiga clienți noi, de a atrage parteneri de afaceri, acum ai putea fi în faza în care să concretizezi toate acestea. Ar fi bine însă să semnezi contracte și alte acte importante după 11 martie, pentru că pe 10, Mercur revine la mersul direct și durează puțin până ne reacomodăm cu energia sa.

    Luna Plină este susținută de planetele din Capricorn (Marte, Jupiter, Saturn și Pluton), casa XI pentru Pești, ceea ce sugerează că o colaborare sau un parteneriat te poate ajuta să ai succes cu un proiect online. Pe de altă parte, ai putea apela la un specialist pentru a-ți optimiza site-ul, pentru a-l face mai vizibil, pentru a-l promova mai eficient. Dacă tu ești cel care activează în domeniul IT, te-ai putea bucura de comenzi noi, de clienți noi. Cu o strategie corectă poți atrage mai mulți clienți, mai multe like-uri sau poți monetiza un cont de pe rețelele de socializare.

    Așa cum spuneam și mai sus, pe 10 martie, Mercur revine la mersul direct, prin Vărsător, casa XII a Peștilor. De aceea, începând cu această dată, ai putea să te bucuri de adevărate revelații interioare, mai ales în legătură cu relațiile parteneriale, asocierile ori căsnicia. Se pot disipa suspiciuni, se pot rezolva chestiuni mai vechi ce au stricat relațiilor tale. De asemenea, se pot clarifica anumite situații legate de viața de familie, de relația cu părinții sau de spațiul locativ.

    Extrem de favorabile se anunță săptămâna aceasta și sextilele pe care le face Soarele din Pești cu Jupiter și Pluton din Capricorn, casa XI a Peștilor. De aceea, se poate spune că prietenii îți pot deschide multe oportunități profesionale, te pot ajuta să îți găsești de lucru sau obții un loc de muncă în cadrul unei organizații, a unei multinaționale. Pe de altă parte, te-ar putea avantaja munca voluntară, înscrierea în programe cu impact social, umanitare, care presupun ajutorarea celor care nu se pot ajuta singur. În acest context, ai putea intra în contact cu persoane care să îți ofere și un loc de muncă plătit. Pleacă de la premisa că „dăruind, vei dobândi”.

X