• Studii astrologice personalizate

 • Astrolog Ada Cocoș

   

  Interviu cu Patricia Hoeppner pentru 12 Călăuze, canal de Youtube pe care îl găsiți aici https://www.youtube.com/channel/UCy6Wa-46lCmoWCLr10ldu6g, dacă doriți să accesați și alte materiale astrologice interesante!

   

  Călătoria mea în lumea astrologiei a început devreme, cu primele cărți pe care le-am primit în dar pe când aveam doar 16 ani. Era vorba despre ”Trilogia horoscopului personal” de Gabriel Mihailovici. De-acolo am învățat să calculez primele hărți astrologice, cu creionul în mână, cu raportorul şi echerul. Desigur, nu pot spune că atunci eram astrolog în toată puterea cuvântului.Tot cam pe-atunci a început şi iniţierea mea în tainele radioului. Începusem să colaborez cu posturile de radio locale de la acea vreme din Suceava. Aveam două pasiuni care creşteau împreună, armonios. A urmat, ani mai târziu, munca la ziar unde am scris multă vreme. Printre multe altele se numără horoscopul zilnic şi un supliment de weekend cu previziunile astrologice pentru săptămâna ce urma, ca nu cumva iubirile vieţii mele să fie despărţite.

  În 2005, m-am decis să urmez cursurile Şcolii de Astrologie „Fidelia”, fondate şi conduse de Firicel Ciarnău, iar în 2011 am salutat cu fericire cursurile autorizate CNFPA şi mi-am dat examenul de astrolog autorizat. 

  Atunci am decis că este momentul să creez o platformă pe care să îmi fac cunoscute gândurile, ideile, cunoștințele acumulate prin practică și lectura a zeci de cărți de astrologie, o platformă pe care să mă pot exprima liber și prin intermediul căreia să ofer și consultații. Așa a apărut despretine.ro care a lăsat loc prezentului site, mai bine organizat și mai complex, pe care voi face toate eforturile să îl dezvolt în continuare. 

  Mă mai puteți citi și pe www.astrotext.ro, revistă astrologică online, pe care o coordonez ca și redactor-șef, dar și pe www.eastrolog.ro unde semnez horoscopul lunar și pe cel anual.

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!