• Studii astrologice personalizate

 • Săgetător - Horoscop zilnic

  17 martie 2023  Tranzitul lui Venus prin Taur, pentru tine casa muncii și sănătății, te ajută să înțelegi că detaliile pot face diferența, că strădaniile zilnice cu lucruri ce par a fi mărunte te ajută să construiești o carieră strălucitoare și să îți urmezi calea dorită în viață. Sarcinile de la birou nu vor mai părea atât de grele și le vei duce la îndeplinire cu mai multă plăcere. Oricât de tensionate s-ar arăta anumite situații la locul de muncă, stă în puterea ta să armonizezi lucrurile, să unești echipa, să îi motivezi pe ceilalți să lucreze pentru un interes comun.

 • Compatibilitati pentru Sagetator

  foto: Ole-Martin Mørk - https://flic.kr/p/72bMJj Sagetator - Berbec  Combinatie care, in cele mai multe cazuri, se dovedeste foarte buna. Si Berbecul si Sagetatorul sunt semne de Foc, iubesc miscarea, noul, iesirile in societate. Atractia este imediata, dragoste la prima vedere, daca vreti, si dureaza foarte mult. Important este sa-si respecte unul altuia libertatea si nevoia de miscare.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Săgetătorului

  Perioada: 21 noiembrie – 21 decembrie Element: Foc Calitate: semn Mutabil Polaritate: Masculin Verb: a înțelege Planeta guvernatoare: Jupiter Metal: cositor, staniu Culoare: albastru pur PORTRET Zodia Săgetătorului se întinde între 21 noiembrie şi 21 decembrie (dar aceste zile pot varia în funcţie de an), este al nouălea semn al zodiacului şi reprezintă dominarea

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!