• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  2 august 2021  Ține mintea deschisă spre orizonturi și posibilități noi, nu te limita la mediul în care trăiești și muncești în fiecare zi pentru că ai putea să îți limitezi și posibilitățile de a câștiga mai mulți bani. E foarte posibil să afli lucruri noi, din vorbă în vorbă ai putea afla lucruri care să deschidă lumea pentru tine. Dar numai dacă poți ieși dintr-un anume tipar mental. Sau poate din mai multe. Știi cum se spune, fiecare cu stolul lui. Dar, în cazul tău, e momentul să schimbi stolul. Dacă temerile tale se centrează în jurul ideii de valoare personală, ar fi cazul să încerci să lucrezi mai mult cu tine la acest capitol. Chiar dacă simți că acum ai o situație oarecum stabilă, nu înseamnă că nu e loc de mai bine. Chiar e. 

 • Compatibilitati pentru Sagetator

  foto: Ole-Martin Mørk - https://flic.kr/p/72bMJj Sagetator - Berbec  Combinatie care, in cele mai multe cazuri, se dovedeste foarte buna. Si Berbecul si Sagetatorul sunt semne de Foc, iubesc miscarea, noul, iesirile in societate. Atractia este imediata, dragoste la prima vedere, daca vreti, si dureaza foarte mult. Important este sa-si respecte unul altuia libertatea si nevoia de miscare.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Săgetătorului

  Perioada: 21 noiembrie – 21 decembrie Element: Foc Calitate: semn Mutabil Polaritate: Masculin Verb: a înțelege Planeta guvernatoare: Jupiter Metal: cositor, staniu Culoare: albastru pur PORTRET Zodia Săgetătorului se întinde între 21 noiembrie şi 21 decembrie (dar aceste zile pot varia în funcţie de an), este al nouălea semn al zodiacului şi reprezintă dominarea

  Mai mult...


 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!