• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  4 martie 2021 Marte intră azi în Gemeni, semn pe care îl tranzitează până pe 23 aprilie. Pentru tine, aceasta este casa parteneriatelor, iar acest tranzit poate naște rivalități, competiții, dar poate trezi și dorința de a acționa pentru a rezolva anumite situații legate de căsnicie sau de diverse alianțe, asocieri de afaceri. Chestiuni mai vechi pot ieși acum la lumină și se pot găsi soluții ingenioase, rezolvări, se clarifică anumite subiecte ce ți-au tot creat stres și temeri. Ai putea cunoaște oameni interesanți, incitanți, oameni cu o sumedenie de idei, dar ai grijă că le-ar putea lipsi simțul practic.

  Previziuni generale, valabile pentru toate zodiile  

 • Compatibilitati pentru Sagetator

  foto: Ole-Martin Mørk - https://flic.kr/p/72bMJj Sagetator - Berbec  Combinatie care, in cele mai multe cazuri, se dovedeste foarte buna. Si Berbecul si Sagetatorul sunt semne de Foc, iubesc miscarea, noul, iesirile in societate. Atractia este imediata, dragoste la prima vedere, daca vreti, si dureaza foarte mult. Important este sa-si respecte unul altuia libertatea si nevoia de miscare.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Săgetătorului

  Perioada: 21 noiembrie – 21 decembrie Element: Foc Calitate: semn Mutabil Polaritate: Masculin Verb: a înțelege Planeta guvernatoare: Jupiter Metal: cositor, staniu Culoare: albastru pur PORTRET Zodia Săgetătorului se întinde între 21 noiembrie şi 21 decembrie (dar aceste zile pot varia în funcţie de an), este al nouălea semn al zodiacului şi reprezintă dominarea

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!

X