• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  17 mai 2022 Gândurile tale se îndreaptă spre trecut, spre familie sau spre a-ți construi propriul cuib. Bucură-te de cei dragi, lasă-i să te ocrotească sau să te încurajeze/sprijine, depănați amintiri din copilărie, vezi de suflet și de ceea ce e mai important pentru tine. Pentru a putea crește drept și viguros spre viitor, e necesar să-ți cunoști trecutul și să te împaci cu el. Analizează-ți cele mai înalte țeluri și vezi câte din ele sunt inspirate de părinți și câte îți aparțin în întregime.

 • Horoscop săptămânal

 • Compatibilitati pentru Sagetator

  foto: Ole-Martin Mørk - https://flic.kr/p/72bMJj Sagetator - Berbec  Combinatie care, in cele mai multe cazuri, se dovedeste foarte buna. Si Berbecul si Sagetatorul sunt semne de Foc, iubesc miscarea, noul, iesirile in societate. Atractia este imediata, dragoste la prima vedere, daca vreti, si dureaza foarte mult. Important este sa-si respecte unul altuia libertatea si nevoia de miscare.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Săgetătorului

  Perioada: 21 noiembrie – 21 decembrie Element: Foc Calitate: semn Mutabil Polaritate: Masculin Verb: a înțelege Planeta guvernatoare: Jupiter Metal: cositor, staniu Culoare: albastru pur PORTRET Zodia Săgetătorului se întinde între 21 noiembrie şi 21 decembrie (dar aceste zile pot varia în funcţie de an), este al nouălea semn al zodiacului şi reprezintă dominarea

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!