• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  17 mai 2021 Muncești cu spor, iar eforturile tale sunt răsplătite. Ai putea avea rezultate financiare dintre cele mai bune, te poți bucura chiar de o creștere de salariu sau de un bonus. Dacă nu ești mulțumit însă cu actualul loc de muncă, nu ezita, caută altceva mai bun, trimite CV-ul, prezintă-te la interviuri, dacă ești invitat. Ai foarte mari șanse să găsești ceva mult mai bun, un loc în care să te simți cu adevărat apreciat. Pe de altă parte, ar fi o idee bună să privești cu mai multă responsabilitate la modul în care îți gestionezi finanțele și să depui mai mult efort pentru a fi ordonat la acest capitol.

  Previziuni generale, valabile pentru toate zodiile 

 • Compatibilitati pentru Sagetator

  foto: Ole-Martin Mørk - https://flic.kr/p/72bMJj Sagetator - Berbec  Combinatie care, in cele mai multe cazuri, se dovedeste foarte buna. Si Berbecul si Sagetatorul sunt semne de Foc, iubesc miscarea, noul, iesirile in societate. Atractia este imediata, dragoste la prima vedere, daca vreti, si dureaza foarte mult. Important este sa-si respecte unul altuia libertatea si nevoia de miscare.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Săgetătorului

  Perioada: 21 noiembrie – 21 decembrie Element: Foc Calitate: semn Mutabil Polaritate: Masculin Verb: a înțelege Planeta guvernatoare: Jupiter Metal: cositor, staniu Culoare: albastru pur PORTRET Zodia Săgetătorului se întinde între 21 noiembrie şi 21 decembrie (dar aceste zile pot varia în funcţie de an), este al nouălea semn al zodiacului şi reprezintă dominarea

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!

X