• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  De weekend Ieși cu prietenii, cu rudele, bucură-te de cei dragi ție, chiar dacă doar cu unii dintre ei nu te poți vedea decât pe Zoom. Sau ai putea să te întâlnești cu colegii de birou la o bere, la o pizza, la o adunare informală în parc, mai ales dacă lucrezi de la distanță. Vorbele tale au impact, în orice cercuri te-ai învârti în acest final de săptămână, te pui în valoare, iar ceilalți sunt gata să te urmeze pentru viziunea deosebită pe care o ai. Din altă perspectivă, e posibil ca un prieten să aibă nevoie de sprijinul tău, iar tu ai inspirația necesară să îl ajuți să iasă din încurcătură și să se liniștească.

 • Compatibilitati pentru Sagetator

  foto: Ole-Martin Mørk - https://flic.kr/p/72bMJj Sagetator - Berbec  Combinatie care, in cele mai multe cazuri, se dovedeste foarte buna. Si Berbecul si Sagetatorul sunt semne de Foc, iubesc miscarea, noul, iesirile in societate. Atractia este imediata, dragoste la prima vedere, daca vreti, si dureaza foarte mult. Important este sa-si respecte unul altuia libertatea si nevoia de miscare.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Săgetătorului

  Perioada: 21 noiembrie – 21 decembrie Element: Foc Calitate: semn Mutabil Polaritate: Masculin Verb: a înțelege Planeta guvernatoare: Jupiter Metal: cositor, staniu Culoare: albastru pur PORTRET Zodia Săgetătorului se întinde între 21 noiembrie şi 21 decembrie (dar aceste zile pot varia în funcţie de an), este al nouălea semn al zodiacului şi reprezintă dominarea

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!