• Studii astrologice personalizate

  • Luna Plină de pe 9 martie, activează pentru Scorpioni casele XI (Luna în Fecioară) și V (Soarele, în conjuncție cu Neptun, în Pești). De aceea, o chestiune ce ține de relațiile cu prietenii, cu anumite grupuri socio-profesionale, de tehnologie sau de colaborare cu o organizație multinațională ar putea ajunge la final sau la un punct de maxim, de coacere. De asemenea, e posibil să fie momentul unui eveniment social de multă vreme așteptat, momentul unei prezentări pe care o pregătești de ceva timp. Pentru că Luna guvernează casa IX a Scorpionului și e susținută de aspecte armonioase cu planetele din Capricorn (Marte, Jupiter, Saturn și Pluton), casa III a Scorpionului, e posibil să fie nevoie și de o deplasare pe o distanță mai mare, poate chiar în afara orașului în care locuiești. Pe de altă parte, dacă din cauza virusului care se răspândește se amână evenimentul programat, gândește-te că tot răul este spre bine.

    În altă ordine de idei, în această perioadă te avantajează proiectele de grup, mai ales dacă activezi în domeniul academic, publicistic sau dacă ești student. De asemenea, te-ar putea avantaja implicarea într-o cauză comună, într-un proiect umanitar, caritabil, mai ales în legătură cu copiii. Dacă ești deja implicat în astfel de activități, săptămâna aceasta ai putea vedea rezultate neașteptate ale eforturilor depuse pentru alții. Lasă deoparte rezerva, secretomania, fii om între oameni, nu te izola, nu fi egoist, implică-te! Poate așa vei avea deosebitul noroc de a cunoaște oameni noi sau de a te apropia de persoane care te pot ajuta în plan profesional.

    De pe 10 martie, Mercur revine la mersul direct în Vărsător, pentru Scorpioni casa IV, a familiei, a rădăcinilor, a bazelor emoționale. Încet, încet, anumite temeri încep să se disipeze, câștigi în claritate în legătură cu o problemă intimă sau legată de relațiile cu familia. Ar putea, de asemenea, să se clarifice anumite chestiuni legate de un credit imobiliar sau de o moștenire. E mai ușor de ajuns la o înțelegere, la un acord sau abia acum ai parte de toate informațiile necesare pentru a lua decizii care să te avantajeze în viitor. Dacă ești în faza în care ai de semnat un contract de creditare pentru o locuință, nu fă acest lucru chiar pe 10 martie, ci mai spre finele săptămânii ori săptămâna viitoare.

    Săptămâna aceasta se resimt puternic aspecte benefice între Soarele din casa V și Jupiter și Pluton din casa III. Pluton e guvernatorul Scorpionilor, iar Soarele guvernează casa carierei Scorpionilor. De aceea, în special pe 11 martie, dar și după această dată ar fi bine să discuți cu superiorii tăi sau cu partenerii de afaceri despre ideile pe care le ai pentru viitor. Jupiter guvernează banii munciți ai Scorpionilor, așa că perspectivele financiare sunt foarte bune. Creativitatea, talentele tale te fac unic printre ceilalți, te propulsează în atenția unor oameni cu prestanță, cu putere și cu influență. Ai putea primi un premiu, o distincție, un bonus care să certifice competențele tale și contribuția la binele firmei pentru care lucrezi sau în care ești partener.

    Pentru că Soarele e în casa V, a iubirii, aspectele sale cu Jupiter și Pluton prevestesc o perioadă încărcată de romantism, de iubire. Dacă ești celibatar, se creează oportunități pentru a cunoaște o persoană specială, alături de care să pui bazele unei relații pe termen lung. Dacă ești căsătorit, pasiunea și romantismul reînvie în viața de cuplu și te bucuri de momente de afecțiune care să îți mângâie sufletul.