• Studii astrologice personalizate

 • Studiul de compatibilitate sau sinastria reprezintă compararea oricăror două hărți natale pentru a înțelege cum interacționează posesorii lor. Suntem cu toții obișnuiți să citim peste tot compatibilități generale între zodii și se găsesc adesea pe forumuri întrebări de genul ”Cum se împacă Leii cu Capricornii? sau ”Cum merge o relație între o femeie din zodia x cu un bărbat din zodia y”? Desigur, s-au scris multe pe aceste teme generale și chiar pe acest site puteți descoperi o secțiune dedicată acestui subiect. Dar pentru a trece de la general la particular este nevoie de un studiu aprofundat al interacțiunii dintre două persoane, un studiu astrologic care să ia în calcul toate planetele din hărțile natale ale celor doi și relațiile dintre ele.

   De precizat ar fi că sinastria nu se face numai între îndrăgostiți, între soți, ci și între părinți și copii, între șefi și subalterni, între membrii unei echipe, între oricare două persoane, indiferent de relația dintre ele. 

   

 • Potențial afectiv și analiză comparată

  Comandând un studiu de compatibilitate vei primi portretul tău afectiv și emoțional, dar și informații despre potențialul tău de relaționare, alături de portretul și potențialul persoanei cu care îți faci sinastria. Nu toți oamenii sunt conștienți de modul în care relaționează, nu își cunosc tiparele relaționale și nici ceea ce sunt capabili să ofere în mod real în relație cu ceilalți. De aceea, studiul pe care ți-l ofer va surprinde aceste lucruri oferindu-ți șansa de a te descoperi sau de a te privi dintr-o perspectivă nouă.

  Apoi urmează o prezentare detaliată a interaspectelor dintre planetele unuia și planetele celuilalt și detalii despre cum vă influențați reciproc, despre ce aveți de învățat unul de la celălalt, despre punctele forte și punctele mai slabe ale relației voastre. Conștientizarea nevoilor și așteptărilor fiecăruia dintre parteneri, a tiparelor relaționale și afective conduce la o mai bună înțelegere a relației și poate contribui la dezamorsarea unor conflicte care apar periodic și strică armonia generală. De asemenea, putem descoperi astfel de ce anumite relații nu funcționează oricât de mult ne-am dori acest lucru și oricât de mult efort ar depune cei implicați. 

  Studiul de compatibilitate oferă și un indice de compatibilitate, indice care reprezintă de fapt raportul dintre suma punctelor pozitive și suma punctelor negative dintre cele două hărți. În calcularea acelui indice intră așadar o serie întreagă de interaspecte care prin natura lor şi a planetelor implicate dau o anumită coloratură relaţiei. La unii se vede că tema principală e sexualitatea şi după ce se plictisesc riscul ca relaţia să se sfârşească e foarte mare. La alţii, natura planetelor implicate indică compatibilităţi profesionale, intelectuale şi mai puţin fizice. 

 • Relații karmice și suflet pereche

  Două dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc vizavi de relația dintre două persoane sunt următoarele: ”Este relația noastră karmică?” și ”Este el/ea sufletul meu pereche?”. 

  Ar fi bine de știut că, de obicei, ne reîncarnăm împreună cu grupuri din care am făcut parte în alte vieţi, tocmai pentru a exista o continuitate a evoluţiei, pentru a putea descoperi în noi înşine repere emoţionale şi mentale. Din această perspectivă, mai toate relațiile noastre sunt karmice, își au originea în trecutul karmic și ne ajută să descoperim diversele fațete ale iubirii, reciprocitatea, colaborarea, acceptarea, altruismul etc. Raporturile dintre noi și o altă persoană au fost, de-a lungul mai multor vieți, diverse, astfel încât am relaționat ca părinte-copil, iubit-iubită, stăpân-sclav, șef-subaltern, am fost când de același sex, când de sex opus. 

  Mulţi dintre noi se blochează însă pe câte o frecvenţă anume, într-un anumit tip de experienţă pe care îl repetă la nesfârșit, nu neapărat pentru că le face bine, ci pentru că le este teamă să încerce ceva nou. Așa apare adesea tendinţa de a da vina pe o legătură karmică. Da, ea poate să fie karmică, dar noi avem libertatea de a alege cum o gestionăm.

  În ceea ce privește sufletul pereche, înclin să fiu de acord cu afirmațiile autoarei Elisabeth Gilbert din cartea ”Mănâncă, roagă-te, iubește”: ”Probabil că un suflet pereche adevărat e cea mai importantă persoană pe care ţi-e dat să o întâlneşti în viaţă, pentru că-ţi dărâmă toate prejudecăţile şi te obligă să te trezeşti.” Autoarea spune că sufletul pereche este cel care are rolul să îți sfâșie ego-ul puțin, să-ți arate dependențele și obstacolele, să te aducă într-o stare de disperare și de lipsă de control care să te oblige să te transformi.

  Apoi, cel mai adesea, pleacă din viața ta, dacă nu gonești chiar tu persoana respectivă considerând că experiențele alături de ea sunt mult prea dureroase. Sigur, există însă atât de multe persoane care trăiesc împreună, în armonie, până la sfârșitul vieții și fără să fie neapărat suflete pereche sau acceptând alături de sufletul pereche aventura cunoașterii de sine și a transformării personale! Sunt oameni cărora le este scris să se bucure de o relație minunată ca răsplată pentru că au evoluat în arta interacțiunii cu cei din jur.

  Costul unui studiu de compatibilitate este 300 de lei. Compatibility report for international clients in English, 210 $ (USA and Canada) or 210 € (Europe).

  Dacă aşteptaţi mesaj de la mine, mai ales după efectuarea unei comenzi, vă rog să verificaţi şi folderul Spam sau Bulk, deoarece mesajele mele pot să ajungă acolo, mai ales dacă aveți căsuță poștală la Yahoo. 

   

 • Comandă o compatibilitate

  Trimite comanda 

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!