• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină de pe 9 martie, le activează Vărsătorilor casele VIII (Luna în Fecioară) și II (Soarele în Pești, în conjuncție cu Neptun), ceea ce indică faptul că o problemă intimă și/ sau una financiară ajunge la un moment de maxim sau se încheie. Ai putea să închei achitarea unei datorii, a unui credit sau primești o finanțare, după o perioadă îndelungată de eforturi, de adunat hârtii, de pus la punct dosare, după o îndelungată muncă de rutină și de atenție la detalii. De asemenea, e posibil să primești o despăgubire sau îți crește procentul pe care îl primești de pe urma unei investiții comune sau de pe urma activității profesionale, dacă ești plătit cu comision.

  Luna guvernează casa muncii și a sănătății Vărsătorilor, astfel că săptămâna aceasta, dar și săptămâna viitoare este posibil să fii programat la interviuri pentru un nou loc de muncă, dacă până acum ai trimis CV-uri acolo unde ești interesat să ajungi ca angajat. Pentru că Soarele e în conjuncție cu Neptun, în casa banilor munciți, în harta lunației, fii atent la o predispoziție de a te iluziona în ceea ce privește posibilitățile de câștig. De asemenea, ai grijă la oamenii care tind să promită mult mai mult decât e cazul. Dacă ești tu cel care face angajări, fă toate eforturile pentru a nu-i induce în eroare pe cei care doresc să muncească alături de tine, în ceea ce privește salarizarea sau beneficiile pe care le pot obține.

  Din altă perspectivă însă, Luna Plină este susținută de planetele din Capricorn (Marte, Jupiter, Saturn și Pluton). Dintre acestea se remarcă Jupiter, guvernatorul tradițional al casei II, casa banilor munciți. Pentru că el este în casa XII a Vărsătorilor, aceștia ar putea obține beneficii financiare de unde nu se așteaptă, nu așa cum și-au calculat. Vor constata că tot răul este spre bine, că ceea ce considerau nesigur e mai sigur decât anumite situații pe care le considerau certe, conducătoare la beneficii sigure.

  Această lunație te poate pune în contact cu propria vulnerabilitate, poate cu imposibilitatea de a pune în comun cu ceilalți, ceea ce duce la blocaje în relațiile afective, dar și în ceea ce privește afacerile. Ea poate marca și debutul în forță al unei relații pasionale cu o persoană pe care o știi din mediul în care muncești sau poate de la sala de sport, de SPA etc.

  Pe 10 martie, Mercur revine la mersul direct chiar în Vărsător și pentru că îți guvernează casa iubirii, a copiilor, a flirturilor și a distracțiilor, dar și casa intimității, multe situații legate de aceste domenii de viață încep să se clarifice. Mai întâi începe să se limpezească perspectiva ta și se poate să ai revelații interesante legate de propriile nevoi, de propriile dorințe afective. Astfel poți înțelege cu mai multă ușurință dacă aceste nevoi se pot împlini în actuala relație sentimentală sau nu. De asemenea, se pot crea condițiile pentru a obține un credit, dar e mai bine să nu semnezi documente în acest sens decât spre finele săptămânii ori săptămâna viitoare. Se poate ajunge și la o înțelegere vizavi de un partaj, de o ieșire dintr-o asociere etc.

  De remarcat săptămâna aceasta sunt și sextilele dintre Soare, aflat în casa II și planetele Jupiter și Pluton din casa XII a Vărsătorilor. Pluton guvernează casa carierei, a direcției în viață a Vărsătorilor, casa ambițiilor și a reputației socio-profesionale. Aspectul său armonios cu Soarele poate indica succes de pe urma unui proiect foarte discret, desfășurat departe de ochii lumii, dar și investiții inteligente în pregătirea unui proiect profesional cu impact pe termen lung. Ziua de 11 martie poate fi favorabilă unor investiții mai mari, plănuite de ceva vreme.

  Pe de altă parte, aceste aspecte pot indica o perioadă bună pentru vindecare, pentru reechilibrare, pentru depășirea unor limite interioare sau pentru a conștientiza anumite programe subconștiente care te împiedică să te pui în valoare. Ai putea cere ajutor, în cazul în care ai o problemă cronică pentru că în această perioadă poți găsi cei mai buni specialiști.

X